Bufet Llobera Advocats

El nostre despatx gaudeix de l’àmplia i reconeguda experiència de l’advocada titular, Marta Llobera Michelón, qui el va fundar l’any 1.982. Al llarg de tots aquests anys d’exercici professional hem consolidat la nostra experiencia en l’àmbit específic del Dret Civil de Familia.

L’any 2.002 s’incorpora l’advocada Elisabet Boix Lluch, qui al llarg de tots aquest anys de col·laboració professional ha reforçat amb gran solvència la seva especialització en aquest àmbit del dret de la persona i la familia.

L’objectiu de la nostra feina consisteix en oferir la millor solució a la problemàtica del nostre client, defensant eficaçment els seus interessos, gràcies a una serie de factors, tots ells molt importants, que destaquen en la nostra forma de treballar:

  • Profund coneixement jurídic de la branca del dret que tractem.
  • Sòlida experiencia en l’actuació davant dels Tribunals de Justicia.
  • Formació continuada en la materia que tractem, participant en les jornades, cursos i conferències que periòdicament s’organitzen, tan a nivell col·legial, com a nivell associatiu.
  • Comprensió de la problemàtica i necessitats dels nostres clients.
  • Clara vocació de defensa.
  • Dedicació personal e individualitzada per a cada un dels assumptes.

L'especialització en la materia que tractem és fonamental per poder resoldre els problemes dels nostres clients en tota la seva amplitud, sobretot en una esfera del dret com la nostra en la que els canvis legislatius i jurisprudencials són tan freqüents.

En quan al tracte i la relació amb els nostres clients, partim d’una premisa essencial: la naturalesa eminentment personal dels assumptes que tractem. Per aquesta raó, ens caracteritzen la comunicació directa i personal amb el client i un acurat seguiment de cada un dels assumptes

Rambla de Catalunya, 127, 2on 2a
Barcelona 08008
T. 93 4871646
www.bufetllobera.com

Aquest lloc web fa servir cookies per ajudar a la seva navegació

Si no canvia la configuració del seu navegador n'està acceptant el seu ús.

Acceptar